Wijnthuisbestellen.nl is de webshop van Wine@Home Kwaliteitswijnen. Bij Wine@Home kun je online wijn bestellen. Online wijn bestellen biedt voordelen ten opzichte van wijn kopen bij de wijnhandel. Lekker ontspannen je favoriete wijn uitzoeken en deze gratis* thuisbezorgd krijgen (*: zie Bezorgkosten)

Ons assortiment is van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u geen aanbiedingen van restpartijen, maar wel scherpe prijzen voor wijnen afkomstig uit zowel de oude als de nieuwe wereld.

Wij hebben geen winkel en daardoor geen hoge vaste lasten. Dat vindt u terug in de prijs/kwaliteit verhouding van onze wijnen.

Wine@Home verstrekt geen alcoholische producten aan personen onder de 18 jaar.

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van Wine@Home, informatie van onze website te kopiëren en/of te bewerken.

Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.

Mocht een wijn niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u de niet geopende flessen zonder problemen retourneren. U kunt uw wijn omruilen voor een andere wijn of geld terug ontvangen. Neem in dat geval even contact met ons op via e-mail: info@wijnthuisbestellen.nl

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben over ons aanbod of onze dienstverlening, dan staan wij daar natuurlijk altijd voor open.

Voor meer informatie:
Bestellen
Bezorgen
Betaalmogelijkheden

Voor meer informatie over de wijnhuizen klik dan hier.